Konvektor javítás

Konvektora ,kor mol, pöfög ,kattog ,sokat gázt fogyaszt ? Biza ránk a konvektor  javítást vagy a felülvizsgálatot nem kell aggódnia, hisz szakképzett kollégáink feltárják a probléma okát. Gázkonvektor javítást Budapest minden kerületében megrendelheti szakszerű gyors javítás garanciával!

Vegye fel a kapcsolatot velünk és szakképzet kollégáink akár pár órán belül megjavítják készülékét.

A konvektorok karbantartását, szerelését javítását mindig bízza szakemberre , családja és saját biztonsága  a érdekében.

Cégünk minden elvégzett munkára garanciát vállal.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha új gázkonvektor vásárlását, beszerelését tervezi, vagy ha a meglévő konvektorát szeretné karbantartatni vagy javíttatni,felülvizsgáltatni.

A konvektor javítás során felmerülő alkatrészek beszerezzük , így önnek nem kell bajlódnia az esetleges alkatrész hiány okozta javítás miatt. Cégünk FÉG szerződött márkaszerviz.

A gázkonvektor cserénél szakszerű szabványosított bekötőcsöveket alkalmazunk .A nem megfelelő bekötőcső gázkonvektor cseréje e nélkül életveszélyes is lehet.

A leggyakoribb márkák, amikkel találkozunk: Demrad, Fég, Lampart, Stiebel eltron, Pelgrim, Termomax !

Minden évben ,de legkésőbb ősszel ellenőriztesse , gázkonvektorait.  Rendszeres karbantartással gázkonvektora hosszú ideig hibamentesen,biztonságosan üzemel, és garantálja, hogy a leghidegebb napokon is kellemes meleggel tölti meg otthonát.

Ha konvektor telepítésen cserén gondolkodik, akkor mi magyar FÉG márkájú konvektorokat alánjuk. Kiváló minőségű magyar gyártmányú készülékek. Nagyon jó alkatrész ellátottsággal rendelkeznek!

Forduljon hozzánk bizalommal.


Kapcsolat


Elérhetőség

HORVÁTH & TSA

Rimaszombat u
Budapest
1202


06-30-9775-738