Konvektor

Kis méretű lakások, helységek hétvégi házak, üzletek, irodák ideális fűtése a gázkonvektor. Névleges fűtőteljesítménye maximum 6kw lehet. Kiépítése  3 - 60 m2  területű helységekre ajánlott .Gázkonvektor kiépítési költsége,kevesebb mint a radiátoros központi fűtésnek, és sok esetben olcsóbb üzemeltetni is.

A ’70-es ’80-as években elterjedt konvektorok még ma is sok helyen üzemelnek. Olcsó áruk, beépítésük gyorsasága tette őket közkedvelté. Gázkonvektorok egyszerű felépítésűknél fogva , igen megbízhatóak. A gázkonvektor 90% körüli hatásfoka rosszabb egy korszerű kazánénál, de megegyezik a nem kondenzációs fűtőkészülékekével. Üzemeltetése költséghatékony .Hátránya fűtés közben, hogy a lakásnak nem minden helyiségében azonos a hőmérséklet.

Biztonság, légelátás
A gázkonvektorok kéményes  és fali kivitelben kaphatók,kéményes konvektor  a fűtendő helység levegőjét használja működés során fel az égéshez. A kéményes konvektor működése  során elhasznált folyamatos levegő pótlásáról gondoskodni kell. Parapetes konvektor ,falba épített szerelvényen keresztül külső térből használja az égéshez szükséges levegőt ,égési során működési elvük azonos. A készülék begyújtásáról piezoelektromos gyújtó gondoskodik,és könnyű kezelhetőséget biztosít, a készülék gombnyomásra egyszerűen begyújtható. A termo-elektromos égésbiztosítás ellenőrzi a készülék biztonságos üzemét  gázkimaradás esetén a készülék 15-20 másodpercen belül automatikusan kikapcsol


Elérhetőség

HORVÁTH & TSA

Rimaszombat u
Budapest
1202


06-30-9775-738