MIKA

MIKA 6 mini kazán - konvektor
Telepítés - Beüzemelés - Szerviz - Központi fűtés szerelés

A MIKA gázüzemű mini kazán - konvektor kivallóan alkalmas központi-fűtéssel azonos komfortot nyújtó ,meglévő konvektoros lakások fűtés korszerűsítésére. Alkalmas a régi,elavult gázkonvektorok kiváltására.

Kis és közepes méretű 1 – 2 szobás lakások, házak, gázkonvektoros fűtésének, olcsó és gyors cseréje, korszerű, központi fűtésre!
Kisebb átalakítással, a régi parapetes konvektorok helyére felszerelhető,2 – 3 radiátorral kiegészítve, 2 – 3 helység egyenletes központi fűtésére alkalmazható készülék. Sok helyen nem lehetséges, vagy túl költséges beruházás a kémény kiépítése, vagy a lakás méretéhez túl nagy teljesítményű készülék egy 20-24 kW-os kazán. Az ilyen lakások fűtés rendszerének, korszerű és gazdaságos kialakítására kínál megoldást, mely akár 10 - 30%-os energia megtakarítást biztosít.

Kémény nélküli zárt égésterű kivitel, az égéshez szükséges levegő valamint a füstgáz teljesen elhatárolt a lakótértől, a füstgáz, a parapetten át távozik, nem kell tartani füstgáz visszaáramlástól így teljesen veszélymentes a készülék működése.

Mivel a füstgázok, a fali tartozékon (parapeten) keresztül távoznak a készülékből, ezért nem szükséges kéményseprői szakvélemény beszerzése.A készülék 3,5 – 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően, teljesen automatikusan, de kiegészíthető a szabályzás szoba termosztáttal is (ami nem tartozéka a készüléknek).
Az átalakítás kizárólag az adott lakáson belül történik (kívülről semmilyen változás nincs) ezért nem szükséges a lakótársak hozzájárulása.A MIKA - 6E készülék beépítve tartalmazza a szivattyút, tágulási tartályt, lefúvató szelepet, a gázszelepet és a kazán termosztátot is.

Az új MIKA 6 mini kazán megfelelően kialakított központi fűtési rendszer segítségével képes maximum 6kw leadására és 40-50m2 helyiségek fűtésére.

A MIKA 6-E gázkazán - amelynek váltószelep nélküli modellje eddig kiválóan bizonyított konvektoros fűtés központi fűtésre való kiépítésénél kémény kiépítése nélkül - most már váltószelepes megoldással egyesíti a fűtés és meleg víz iránti igény biztosítását, még mindig kémény kiépítése nélkül!

A 60-80l meleg víz ellátásához egy teljes felfűtési ideje hőfoktól függően 30-40 perc a kazánt a lehető legközelebb kell szerelni a fürdőszobához, így csökkentve a csövezés hosszát és bonyolultságát. A fürdőszobába pedig kell szerelni egy indirekt tárolót, amely alsó részében fűtőszál helyezkedik el ,mely gázkimaradás esetén is képes meleg vizet előállítani, ilyenkor elektromos bojlerként funkcionál.

Az így kialakított fűtési rendszer megfelelő helyiség hőmérséklet szabályozás mellett kellemes komfortot biztosít, jelentős gáz megtakarítás mellett.

Az új MIKA mini kazán - konvektor alkalmazásával növeljük a biztonságot, csökkentjük a konvektorok számát, és a konvektorok állttal elfogyasztott gázmennyiséget, és növeljük környezetünk védelmét.

A MIKA parapetes gázkészülékek könnyen kivitelezhetőek a külső falakra és nem szükséges hozzá kémény.

 

Prospektus

 

 

 

Műszaki adatok

MIKA Konvektor

6 E

6 V

Minimum hő teljesítmény

kW

3,5

3,5

Névleges hő teljesítmény minimum

kW

6

6

Maximális hatásfok

%

90

90

Össztömeg

kg

18

18

Magasság

mm

580

580

Szélesség

mm

395

395

Mélység

mm

206

206

Elektromos csatlakozás

V

230

Védettség

-

IP 44

 

Szállítás :

3-5 munkanap

Bruttó eladási :

140.000 Ft

Fali tartozék :

 
 

GÁZSZERELÉS - FŰTÉSSZERELÉS - VÍZSZERELÉS - FŰTÉS TISZTÍTÁS

Hívjon bizalommal !

 

Elérhetőség

HORVÁTH & TSA

Rimaszombat u
Budapest
1202


06-30-9775-738